Belevingstheater individueel

belev ind 450pxRyan zingt voor kwetsbare ouderen die moeite hebben of niet meer in staat zijn aan groepsactiviteiten deel te nemen. Vaak liggen deze mensen in bed of verblijven in een stoel in hun kamer. Juist deze groep wil Ryan bijzondere aandacht geven door in alle intimiteit voor ze te zingen.

Deze aandacht en haar warme, intense stem hebben een onmiddellijk effect op de mensen. Ze worden geraakt door het zingen en uiten hun emoties en dat heeft een positieve invloed op hun stemming en gedrag. Ze voelen zich ontspannen. Er wordt gelachen en herinneringen worden weer beleefd en gedeeld. Het geeft hun even een zorgeloos gevoel.

Ook ouderen die echt aan het bed gekluisterd zijn en moeite hebben met communiceren, reageren positief op de persoonlijke aandacht en het zingen. Ze laten vaak in kleine gebaren zien dat ze genieten van de zang en aandacht. Je ziet het aan het knipperen met de ogen, een vinger die ritmisch op een neer beweegt of er wordt zelfs zachtjes meegezongen. Ryan heeft de kwaliteit om door haar zang, observatie en aandacht ook deze ouderen persoonlijk te inspireren en te boeien.

 

 

Ryan zingt voor kwetsbare ouderen die moeite hebben of niet meer in staat zijn aan groepsactiviteiten deel te nemen. Vaak liggen deze mensen in bed of verblijven in een stoel in hun kamer. Juist deze groep wil Ryan bijzondere aandacht geven door in alle intimiteit voor ze te zingen. Deze aandacht en haar warme, intense stem hebben een onmiddellijk effect op de mensen. Ze worden geraakt door het zingen en uiten hun emoties en dat heeft een positieve invloed op hun stemming en gedrag. Ze voelen zich ontspannen. Je ziet ze genieten, er verschijnt een twinkeling in de ogen of glimlach op het gezicht en ze zingen mee. Er wordt gelachen en herinneringen worden weer beleefd en gedeeld. Het geeft als het ware een zorgeloos gevoel.

Ook ouderen die echt aan het bed geluisterd zijn en moeite hebben met communiceren,reageren positief op de persoonlijke aandacht en het zingen. Ze laten vaak in kleine gebaren zien dat ze genieten van de zang en aandacht. Je ziet het aan het knipperen met de ogen, een vinger die ritmisch op een neer beweegt of er wordt zelfs zachtjes meegezongen. Ryan heeft de kwaliteit om door haar zang, observatie en aandacht ook deze groep ouderen persoonlijk te  inspireren en te boeien.
 

Een privé optreden van Ryan wordt als heel bijzonder ervaren. De gave van Ryan is dat zij in alle ontspannenheid diep en wezenlijk contact maakt met de mensen via haar stem. Heel natuurlijk, zacht, lief, grappig en aanstekelijk.

Ryan geeft de mensen een gevoel dat ze nog nooit zoiets moois hebben meegemaakt.